Ориги сподели какво го е накарало да остане в Ливърпул


Ориги сподели какво го е накарало да остане в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2331 0

Дивок Ориги започва да заема все по-важна роля в отбора на Ливърпул. Сякаш мечтата му започна да се осъществява през миналия сезон, когато имаше някои запомнящи се представяния, донесли на тима важни точки и успехи. Най-впечатляващото, без съмнение, бе срещу Барселона, когато каталунците бяха безапелационно разгромени с 4:0, а "червеният" нападател реализира две попадения.

Всичко това явно е оказало голямо влияние върху 24-годишния играч и Ливърпул, защото двете страни подновиха изтичащия следващото лято договор, а срокът, въпреки че остана неупоменат, е значителен. Самият Ориги признава какво точно го е накарало да поднови контракта си и кое е на-важното за него и клуба в момента.

"Имаше момент, в който трябваше да седнем на масата за преговори. Аз и клубът. Да видим какво мислим за бъдещето ми. В този момент сезонът бе натоварен и исках да остана концентриран, поради което оставих мои представители да водят тези разговори. Накрая обаче решението бе ясно. Всичко се дължи на инстинкта ми, който ми каза да остана. Най-важното за мен е, че чувствам, че сме изключително талантлив състав и позитивната енергия се усеща навсякъде" - сподели футболистът на европейския клубен шампион.

Дивок Ориги започна като титуляр в първия мач от сезона във Висшата лига, като дори съумя да се разпише при разгрома с 4:1 над Норич. Любопитно е да разберем каква би била неговата роля, след като се завърне Садио Мане в състава. А какъв сезон се очертава пред Ливърпул - вижте нашата позиция в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички