Ювентус търси задължителен успех срещу Порто


Ювентус търси задължителен успех срещу Порто
Снимка: Getty Images/Guliver

947 0

Ювентус се изправя срещу Порто в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. "Бианконерите" загубиха първия мач с 1:2, но голът на чужд терен прави поражението не толкова фатално за момчетата на Андреа Пирло. Юве губи за четвърти пореден път първия си двубой в 1/8-финалния етап, но се класира за 1/4-финалите през последните три сезона.

Торинци се намират в добра серия като в Серия А имат 7 поредни домакински победи, а при последния успех срещу Лацио Алваро Мората вкара два гола за три минути. Срещата за Ювентус ще пропуснат болният от коронавирус Родриго Бентанкур, наказаният поради натрупани жълти картони Данило, както и контузените Пауло Дибала и Матайс де Лихт. Под въпрос е Артур.

Порто спечели само три от последните си девет мача, макар че повеждаше в резултата 5 пъти. Възпитаниците на Сержио Консейсао отпаднаха от турнира за Купата на Португалия, но се върнаха на прав път след успеха с 2:0 над Жил Висенте. Срещата пропуска трайно контузеният вратар Мохамед Мбайе, а под въпрос са Пепе, Хесус Корона и Шансел Мбемба.

Мачът е с начален час 22 ч и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 3.А ето какво заяви Сержио Консейсао преди срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички