Пирло разкри готови ли са Де Лихт, Роналдо, Киелини и Артур за Порто в Шампионска лига


Пирло разкри готови ли са Де Лихт, Роналдо, Киелини и Артур за Порто в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1083 0

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло говори преди двубоя срещу Порто от осминафиналите в Шампионска лига. "Бианконерите" загубиха първата среща с 1:2 и сега ще трябва да обръщат развоя на сблъсъка, ако искат да продължат напред. Пирло сподели и какво е състоянието на контузените, като призна, че Матайс де Лихт е тренирал със съотборниците си, но няма да е на линия.

"Имаме нужда от технична игра. Изправяме се срещу компактен отбор, който играя в две близки линии. Ще има малко време и място за мислене. Имаме нужда от много техника, трябва да сме търпеливи и да ги караме да тичат от едната страна до другата.

Де Лихт бе до съотборниците си, но тренира отделно от групата. Другите всички са на линия, не на 100% готови, но е хубаво да разполагаме с тях. Киелини се чувства добре, Артур може да стартира, Маккени се чувства добре, но все още има малък проблем. Не може да играе цял мач. Мората се подобрява, защото е амбициозен и интелигентен. Това са мачовете на Кристиано Роналдо, винаги го е докозвал. Той тренира по специална програма тези дни, очаква с нетърпение да играе.

Знам, че е важен мач, но се фокусирам мач за мач. Клубът ще реши бъдещето ми спрямо резултатите. Трудя се ден по ден, знам проекта си. Този мач е като финал за нас, трябва да обърнем нещата. Много пъти гледахме първия мач, планираме да играем различно" - сподели Пирло.

A треньорът на Порто се цели към елиминиране на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички