Треньорът на Порто се цели към елиминиране на Ювентус


Треньорът на Порто се цели към елиминиране на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1389 0

Треньорът на Порто Сержио Консейсао даде брифинг преди предстоящия осминафинален реванш на „драконите” с Ювентус от Шампионската лига. В първата среща на „До Драгао” Порто победи Юве с 1:0.

„Подготвяме се по най-добрия начин за този мач и да вземем добър резултат, който ще ни класира напред. Историята на Порто в тази надпревара е много голяма. Срещаме такъв отбор, който инвестира много, за да стигне до трофея. Ние ще играем нашата игра и искаме да спечелим. Ще дадем най-доброто от себе си”, започна Консейсао.

„Юве е толкова силен отбор, че може да си позволи да остави извън състава си най-добрият играч в света – Кристиано Роналдо, и да спечели срещу Лацио. Шампионатът в Серия А е много тежък, а Юве показва страхотна игра. Те могат да бъдат под напрежение. Сега се връща Артур, Куадрадо почива, както и Роналдо. Нужно е да се сборим и да демонстрираме, че сме силен отбор”, продължи Консейсао.

„Старая се да върша своята работа. Треньор съм от 10 години и нямам нищо общо като играч с треньорството си. Разбира се, че персоната и характерът не се променят, но не се сравнявам с никого. Надявам се да върша добра работа”, акцентира треньорът на „драконите”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички