Клоп си отдъхна - лидерите на Ливърпул ще са на линия за финала с Реал Мадрид


Клоп си отдъхна - лидерите на Ливърпул ще са на линия за финала с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1675 0

Ливърпул успя да вдигне и трофея във ФА Къп, но даде жертви за постигането на тази цел. Мохамед Салах и Върджил ван Дайк получиха травми в мача на "Уембли" срещу Челси, а мърсисайдци се разтревожиха затова дали две от звездите им ще бъдат на линия за финала на Шампионска лига.

Юрген Клоп даде пресконференция преди мача на Ливърпул със Саутхямптън днес (17.05), в която говори за състоянието на двамата от най-добрите играчи в неговия състав.

 

"Върджил и Мохамед няма да играят срещу Саутхямптън. И двамата са добре, целта в момента е да бъдат готови за мача ни този уикенд срещу Уулвърхямптън - без значение дали ще се включат от пейката или като титуляри", заяви германският специалист.

"По всичко личи, че ще бъдат напълно готови за финала с Реал Мадрид, ако се получи усложнение обаче не трябва да има място за паника, а ще продължим да се движим по план", добави Клоп.

Ако днес отборът на Ливърпул победи ще скъси дистанцията до първия Манчестър Сити и ще продължи да диша във врата на своя съперник. Ето къде ще може да гледате мача от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички