Юрген Клоп към Русия: Животът продължава, дори когато се опитваш да го унищожиш


Юрген Клоп към Русия: Животът продължава, дори когато се опитваш да го унищожиш
Снимка: Getty Images

1893 0

"Ще изиграем този финал и за хората в Украйна, сигурен съм, че ще има хора от там, които ще гледат, и ние ще играем за вас на 100 процента", обяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп преди финала в Шампионска лига тази вечер. Двубоят трябваше да се проведе в Санкт Петербург, но след военната инвазия на Русия в Украйна УЕФА го премести на "Стад дьо Франс" в Париж.

"Това, че мачът все пак ще се състои, и то не в Санкт Петербург, е правилното послание към Русия - животът продължава, дори когато се опитваш да го унищожиш", допълни Клоп, който обаче изрази притеснение от новия терен на "Стад дьо Франс".

"Обикновено когато има нов терен, това е добра новина. Този терен е от вчера, което не е най-добрият вариант. Интересно е, че някой е решил, че най-добрият вариант е да смениш терена ден преди финала. Топката отскача нормално, но се виждат линиите, където е полаган теренът, което не е нормално. Това обаче не помрачи настроението ми и за секунда. Бихме играли този мач и на игрище за петанк. Щом условията са еднакви за двата тима, аз нямам проблеми", коментира той на пресконференцията преди двубоя.

Двата тима се изправят един срещу друг в спор за най-ценното европейско отличие от 22:00 часа българско време. Финалът Ливърпул - Реал Мадрид в Шампионска лига следете НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички