Емери надъха Виляреал: Трябва да сме съвършени срещу Ливърпул!


Емери надъха Виляреал: Трябва да сме съвършени срещу Ливърпул!
Снимка: Getty Images

1812 0

Треньорът на Виляреал Унай Емери призна, че възпитаниците му трябва да направят съвършения мач в реванша с Ливърпул от полуфиналите на Шампионската лига във вторник, ако искат да отстранят съперника си. "Червените" спечелиха първия двубой на "Анфийлд" с 2:0, но испанският тим не се е предал, твърди Емери.

"Те бяха по-добри в първия мач, но утре ние няма да играем просто за честта си, а за да спечелим. През този сезон Ливърпул не е губил мач с повече от два гола разлика, така че ще трябва да направим съвършения мач, ще трябва да сме на изключителна висота във всеки един аспект. Ще трябва да намерим повече слабости в тяхната игра", коментира Емери на днешната си пресконференция.

"Няколко неща ще бъдат различни в сравнение с първия мач. Да се върнеш от 0:2 е трудно, но плюсът за нас е, че головете на чужд терен нямат допълнителна тежест. За тях домакинското предимство бе много важно преди седмица, сега така искаме да бъде за нас", допълни испанският специалист.

"Знаем какъв е залогът. Подготвихме се добре, сега сме по-силни, отколкото бяхме миналата седмица. Имаме план, знаем какво трябва да направим, имаме и феновете на наша страна. През този сезон показахме много силни игри у дома във важни мачове, така че знаем какво трябва да направим", каза централният защитник на "жълтата подводница" Пау Торес.

Реваншът между Виляреал и Ливърпул ще се играе във вторник от 22:00 часа българско време и ще можете да го проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички