Юрген Клоп предупреди Ливърпул: Виляреал ще ни създаде проблеми


Юрген Клоп предупреди Ливърпул: Виляреал ще ни създаде проблеми
Снимка: Getty Images

2202 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му не приема нищо за даденост преди решителния втори полуфинален мач от Шампионска лига във вторник(3.05) срещу Виляреал.

Възпитаниците му имат комфортен аванс от 2:0 след победа в първия мач на "Анфийлд" миналата седмица. Мърсисайдци са се устремили да достигнат до трети финал на турнира за последните пет сезона. 

"Знаем, че те ще дадат всичко от себе си, това е абсолютно ясно. С всички неща, които Унай Емери каза след мача, че ще бъде тежко, но това е напълно нормално. Полуфиналите на Шампионска лига трябва да са трудни. Ние никога не очакваме да са лесни и този няма да бъде такъв, но като домакини показахме добра игра и е добре да се представим по същия начин и там", каза Клоп на пресконференцията преди двубоя. 

"Наистина го искаме, искаме да сме там, където сме, и искаме да отидем на финала. Ако Виляреал е по-добър от нас и ни победи с резултат, който ги класира за финала, тогава поздравления, това е всичко. Но оттогава досега има 95 или колкото и да е минути, които трябва да се изиграят, и аз ги очаквам с нетърпение. 

В момента полуфиналът в Шампионска лига е най-важният мач, който можеш да изиграеш. Каквото и да се е случило през последните няколко седмици вече не е от значение. Никога не знаеш дали ще стигнеш отново до полуфинал или дали някога отново ще имаме шанса да отидем на финал. Тук имаме изключителен екип и нищо не е даром", завърши германският специалист.

А ето каква историческа сделка е на път да сключи Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички