Тухел разкри дали Неймар ще е на линия за сблъсъка с Борусия Дортмунд


Тухел разкри дали Неймар ще е на линия за сблъсъка с Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

2009 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел категорично заяви, че Неймар ще бъде готов за игра за двубоя с Борусия Дортмунд от 1/8-финалите на Шампионска лига. Бразилецът лекува травма в ребрата, но ще бъде възстановен за двубоя с немския гранд.

„Независимо дали играе в събота срещу Амиен, той ще бъде на линия за Дортмунд, сигурен съм, но не в най-добрата си форма отпреди две седмици. Но той ще ни помогне. Убеден съм в това“, заяви Тухел.

През миналата година Неймар пропусна 1/8-финалната фаза, където неговият отбор отпадна от Манчестър Юнайтед. Същото се случи и през 2018-а, когато бразилецът отново бе контузен и не игра срещу Реал Мадрид в реванша. Любопитното е, че откакто катарските собственици купиха ПСЖ през 2011-а, тимът все още не е стигал до 1/2-финалите на надпреварата.

Междувременно се появиха информации, че Ювентус е набелязал една от големите звезди на ПСЖ за трансфер през лятото (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички