Треньорът на Унион: Двубоят срещу Реал Мадрид е награда, открихме техни слабости


Треньорът на Унион: Двубоят срещу Реал Мадрид е награда, открихме техни слабости
Снимка: GettyImages

1609 0

Наставникът на Унион Берлин - Урс Фишер, даде традиционната пресконференция в навечерието на европейски двубой. Той обаче ще бъде повече от специален, тъй като столичани гостуват на Реал Мадрид в първия си двубой за всички времена от груповата фаза на Шампионска лига. 

Специалистът описа като истинска "награда" за положения труд през изминалия сезон предстоящия двубой, който идва в много неподходящ момент за германския тим. Унион загуби от Волфсбург и РБ Лайпциг в последните два кръга на Бундеслигата

Мнението на Фишер

"Това е награда за прекрасния изминал сезон. Борихме се много и го заслужихме. Какво да кажем за Реал... През последните девет години спечели Шампионска лига пет пъти. Думите са излишни. Това е много зрял отбор, който не се паникьосва въпреки някои неблагоприятни моменти и е способен да се върне в мача.

Той иска да играе футбол, но опитва и дълги подавания. На индивидуално ниво разполага с първокласни играчи.

Не мисля, че Реал може да ни подцени. Той спечели и петте мача и ще бъде в добра форма. Искаме да отстояваме своето "ДНК". Ние сме способни на зрял футбол.  

Мисля, че както играчите, така и аз, като треньор, не знаем колко пъти още ще можем да се представим пред "Сантяго Бернабеу" и това е страхотно преживяване. В Бундеслигата също имаме впечатляващи стадиони, но разбира се, да играеш на толкова известно съоръжение срещу толкова велик отбор е нещо много специално. Имаме голямо уважение, но няма да преувеличаваме.

Анализирахме много техни двубои. Този срещу Реал Сосиедад, този срещу Селта, приятелският мач с Ювентус... Открихме слабо място. Белингам и Родриго са футболисти, за които трябва да се погрижим.

Ако бразилецът набере скорост и играе един срещу един... Той е почти неудържим. В центъра на терена всеки може да направи последния пас. Имаме нужда от компактен и добре организиран отбор", заключи специалистът.

Ето какво сподели Карло Анчелоти преди Реал Мадрид - Унион Берлин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички