Треньорът на Порто за Барселона: Познаваме слабостите им, всички отбори имат такива


Треньорът на Порто за Барселона: Познаваме слабостите им, всички отбори имат такива
Снимка: Getty Images

1561 0

Треньорът на Порто Серджо Консейсао ясно показа, че неговият отбор не смята да се даде лесно на Барселона и се закани да създаде неприятност за каталунците. И двата отбора започнаха с победи в група H и сега някой от тях ще има възможност да се "откъсне" пред другия".

Порто със закана към Барселона

"Мисля, че Барселона е отборът, който притежава най-много топката в Испания. Използват много дълбочината, опасни са, играят и по ширината на терена и създават трудности на съперника. Трябва да бъдем внимателни в защита, защото те имат играчи, които могат да решат мача във всеки един момент".

Той потвърди, че бившият защитник на Реал Мадрид Пепе няма да играе в срещата. "Пепе няма да е готов за утре". Това означава, че евентуална среща може да има след около 2 месеца.

"В някой мачове не получават голове, но познаваме и слабостите им, всички отбори имат такива. Трябва да бъдем на висота. Ще страдаме срещу Барселона, но и те ще страдат с нас. Може да играем прибрани по-назад, да пресираме в различни зони, зависи от стратегията", каза още Серджо Консейсао.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички