Треньорът на Базел: Лудогорец ни плаши най-много с...


Треньорът на Базел: Лудогорец ни плаши най-много с...
Снимка: БГНЕС

2186 0

Ще излезем за победа в мача с Лудогорец, обяви треньорът на Базел Урс Фишер на пресконференция преди двубоя между двата отбора от Шампионска лига.

Наставникът повтори това два пъти, но призна, че Лудогорец ще има известно предимство заради факта, че е домакин в срещата. "Нашата настройка е да спечелим, но какво ще се случи е друг въпрос. След мача се надявам да имам една спокойна нощ и да спя добре, а при съперника да е обратното. Трябва да решим утрешната ни задача, която ще бъде много трудна", каза треньорът.

50-годишният Фишер, който е треньор на Базел от 2015 г., не скри, че участието в Шампионска лига е най-голямото предизвикателство в кариерата му досега. "Това е моята първа кампания в ШЛ, никога не съм бил треньор в турнира. Залогът е бил много голям, но съм имал много важни срещи и затова съм наясно как може да се справим в такава ситуация", сподели специалистът.

Относно българското първенство, Фишер каза, че му е много трудно да направи преценка на него, въпреки че е гледал мачове на Лудогорец с други наши отбори. "Доминират в първенството, но нищо не им се подарява и другите се борят срещу Лудогорец. Мисля, че нивото е добро, но не мога да дам някаква крайна и адекватна оценка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички