Треньорът на Байерн Мюнхен остана доволен след 2:0 срещу Интер, няма търпение да види Левандовски


Треньорът на Байерн Мюнхен остана доволен след 2:0 срещу Интер, няма търпение да види Левандовски
Снимка: Getty Images

2008 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман е уверен, че неговият отбор напълно е заслужил победата си над Интер като гост в мач от първия кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

Баварците спечелиха визитата си на "Джузепе Меаца" с 2:0, а наставникът заяви след срещата, че е доволен от представянето на своите играчи:

"Играхме с добър интензитет през почти целия мач. И в двете полувреме имахме 10-минутни спадове, в които отворихме пространства за съперника, но като цяло мисля, че победихме напълно заслужено. Доволен съм от представянето. Беше важно да започнем с три точки в групата".

За Байерн предстои домакинство на Щутгарт от 6-ия кръг на Бундеслигата (10.09., 16:30 ч.), а след това баварците приемат Барселона в Мюнхен в среща от втория кръг на ШЛ (13.09., 22:00 ч.). Запитан от журналисти за завръщането на Роберт Левандовски на "Алианц Арена", Нагелсман отговори, че няма търпение да се види с поляка:

"Очаквам с нетърпение срещата ни. Не толкова, защото ще играем срещу него, тъй като той е много опасен пред гола, но като човек ще се радвам отново да го видя. Надявам се, че феновете ни също ще се отнесат с уважение към него, независимо от това как се развиха нещата през лятото".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Разликата между нас и Челси е..." - Юрген Клоп каза дали го е страх от уволнение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички