"Това не се вижда често в Испания" - Шави обясни защо Интер е труден противник за Барселона


"Това не се вижда често в Испания" - Шави обясни защо Интер е труден противник за Барселона
Снимка: Getty Images

2321 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, заяви, че няма да търси реванш срещу Интер във вторник вечер (4 октомври), когато каталунците гостуват в Милано за среща от третия кръг на груповата фаза в турнира Шампионска лига.

През 2010 година, когато бе в разцвета на силите си, Шави бе част от отбора на Барса, който загуби полуфиналите в турнира от "нерадзурите", които тогава бяха водени от Жозе Моуриньо, след загуба с 1:3 в Италия и минимален успех с 1:0 на "Камп Ноу". 

"Този път идвам в Милано като треньор. Спомням си, че те бяха страхотен отбор през 2010 година. За нас беше много трудно и загубихме първия мач в Италия. Факт е, че това е лош спомен, но у мен няма чувство на реваншизъм", заяви Шави на пресконференция преди сблъсъка и допълни, че лошата форма на Интер (две поредни загуби в Серия А - от Удинезе и Рома) не е от голямо значение:

"Това няма значение - Интер е много силен отбор. Те играят по различен начин от това, срещу което сме се изправяли до момента. Играят с двама нападатели, а това не се вижда често в Испания. Интер е труден опонент, но ние сме категорични в нашето желание да доминираме на терена. Мачът не е решаващ, но е много важен за бъдещото развитие на класирането в групата".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Интер - Барселона по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички