Тотнъм - Милан по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига?


Тотнъм - Милан по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

1739 0

Безспорно една от най-интригуващите двойки в осминафиналите на тазгодишното издание на Шампионска лига противопоставя италианския шампион Милан и финалиста в най-престижния европейски клубен турнир от сезон 2018/19 - Тотнъм.

Двата отбора сформираха любопитен дуел, който обаче сякаш остава под сянката на мегасблъсъка Байерн Мюнхен - ПСЖ, който се провежда в същия ден. В Лондон обаче Тотнъм ще опита да навакса изоставането с 0:1, което допусна на "Сан Сиро" преди около три седмици.

След въпросната първа среща Милан продължи серията от добри резултати и победи и Монца, и Аталанта в Серия А без да допусне нито едно попадение във вратата си. В последния кръг обаче записа неприятно поражение от Фиорентина с 1:2.

"Шпорите" също се отличиха с добри резултати след първата им среща, като победиха с по 2:0 два лондонски съперника - Уест Хям и Челси. Впоследствие обаче се стигна до срив в резултатите и загубиха от Шефилд Юнайтед (за ФА Къп) и от Уулвърхемптън - и в двата случая с по 0:1.

През сезон 2010/11 Тотнъм и Милан отново с есрещат на осминафиналите в Шампионска лига. Тогава обаче първата среща е спечелена от английския гранд - отново със същия резултат (1:0), но реваншът завършва без попадения. Дали и този случай ще бъде такъв, предстои да разберем.

Двубоят между двата отбора ще се състои днес (08.03) от 22:00 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм". Ще можете да следите реванша от Шампионска лига Тотнъм - Милан НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички