Тони Кроос заяви, че Реал Мадрид ще трябва да подобри играта си, ако иска да играе на финал


Тони Кроос заяви, че Реал Мадрид ще трябва да подобри играта си, ако иска да играе на финал
Снимка: Getty Images/Guliver

2160 0

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос сподели очакванията си за предстоящия реванш на неговия тим срещу Челси в Шампионска лига. Според опитния футболист, "Белия балет" ще трябва да покаже по-добра игра в сравнение с първата среща, ако иска да играе финал в турнира:

"Най-важно е качеството, което ще покажем. Мотивация ще имаме, но най-важно е качеството. Ние се защитаваме добре, което е от значение. Трябва да сътворим нещо повече в сравнение с първия мач. Ние обаче сме способни на това. Знаем, че не беше комфортен сезон, но преодоляхме доста неща", коментира Кроос и сподели, че не е наясно в какво състояние е Еден Азар:

"Вече сме май месец и можем да спечелим Ла Лига и Шампионска лига. Уморени сме, но е нормално. Знаем с какво може да допринесе Еден Азар. Способен е да ни помогне много в тези мачове. Не съм наясно как е наистина, защото е играл малко, но той винаги е опасен за противника".

"Не знам дали нашата халфова линия е най-добрата в света, защото не гледам много футбол. Приятно ми е да го чувам, но ако не спечелим нищо, няма значение дали сме такива, или не. Вярвам, че Зинедин Зидан ще бъде наш треньор и следващия сезон, все пак има договор. Негово решение е дали Серхио Рамос ще играе утре, или не. Няма смисъл да обяснявам какъв е Серхио за отбора", заяви още германецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички