Няма да повярвате какъв разговор е имал Кроос преди мача с Ливърпул


Няма да повярвате какъв разговор е имал Кроос преди мача с Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

3959 0

За пореден сезон един от най-постоянните играчи на Реал Мадрид е Тони Кроос, а германецът доказа огромното си влияние върху тима на Зинедин Зидан в последната седмица, изигравайки страхотни мачове с Ливърпул и Барселона, въпреки че не беше в най-доброто си физическо състояние. 

В сряда вечер Кроос отново дирижираше темпото на "Анфийлд" за Реал, като благодарение на него и на Модрич "белия балет" успя да убие до голяма степен темпото в мача и стигнаха до сравнително лесно 0:0, което класира тима напред в Шампионска лига. Още по-изумително обаче е какво е правил "GPS"-а на Реал Мадрид непосредствено преди срещата. 

Неговият брат Феликс разкри пред испанска медия в четвъртък, че малко преди да излезе на терена с Тони са говорили за срщата между... Оснабрюк и Регенсбург. 

"20 минути преди мача в сряда срещу Ливърпул, с Тони си говорихме за мача на Оснабрюк срещу Регенсбург - мач от Втора Бундеслига на Германия. Той беше спокоен - никога няма притеснения или нерви преди мач. Може да му звъннеш 5 минути преди финала на Световното и ще си поговорите за какви ли не теми съвсем спокойно", каза Феликс в четвъртък. 

Преди битката в Шампионска лига между испанския и английския колос пък излезе информация, че преди да се озове в Реал Кроос е бил пред сензационен трансфер в Ливърпул (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички