Томас Тухел бесен на Анчелоти и рефера Марчиняк след мача в Шампионска лига


Томас Тухел бесен на Анчелоти и рефера Марчиняк след мача в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1717 0

Треньорът на Челси Томас Тухел бе доста разочарован от поведението на главния съдия Шимон Марчиняк по време и след 1/4-финалния мач-реванш в Шампионска лига срещу Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“. От щаба на гостите от Лондон останаха недоволни поради факта, че главният съдия от Полша не разгледа на монитора ситуацията с отменения трети гол на лондончани, който бе дело на Маркос Алонсо. Преди да отбележи, испанецът игра с ръка.

След края на двубоя наставникът на Реал Карло Анчелоти и Марчиняк са се смеели заедно, което още повече вбесило Тухел. Според него това е било неприемливо и показва неуважение към иначе сърцатия тим на Челси, който бе на крачка от изненадата късно снощи.

"Бях разочарован, че съдията се забавляваше с Карло след последния съдийски сигнал. Когато исках да отида и да му благодаря, той се смееше в компанията на треньора на съперника. Мисля, че моментът бе съвсем неподходящ за това, след като в продължение на 126 минути единият отбор е оставил сърцето си на терена. Моментът за това да се смееш с треньора на другия отбор беше лош. Казах му го."

"Когато играеш срещу Реал Мадрид, не очакваш всеки да има нужния кураж. Почувствах го при някои решения в първия мач, а и в реванша. Не съм видял гола, но съм супер разочарован, че съдията не отиде да провери сам ситуацията. Би трябвало той да поеме отговорността, а не да оставя решението на някой, който стои в един стол и е изолиран от това, което се случва на терена", сподели треньорът на Челси.

Ето какво друго сподели Тухел след мача срещу Реал Мадрид (вижте в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички