Титуляр на Тотнъм е под въпрос за финала


Титуляр на Тотнъм е под въпрос за финала
Снимка: Getty Images/Guliver

1635 0

Централният защитник на Тотнъм Ян Вертонген е под въпрос за предстоящия финал в Шампионска лига срещу Ливърпул, след като напусна „Амстердам Арена“ с предпазна шина на крака.

Белгийският национал, който напусна принудително терена поради съмнения за сътресение в първия сблъсък с Аякс, загубен у дома с 0:1 миналия вторник, изглеждаше в добро състояние през всичките 90 минути на вчерашния реванш в Холандия, спечелен драматично от „шпорите“ с 3:2. Въпреки това, той бе заснет белгийския VTM на клубния автобус след двубоя на патерици и с предпазна шина на десния крак.

Нападателят на лондончани Хари Кейн също ще остане до последно под въпрос за финала с Ливърпул на 1 юни в Мадрид, но изрази надежда, че ще се възстанови навреме от травмата си на глезена. Контузията на английския национал не му попречи да отпразнува заедно със съотборниците си след последния съдийски сигнал победния гол на Лукас Моура в 96-та минута, който класира Тотнъм за първи път във финала на най-престижния европейски клубен турнир.

А как контузеният Хари Кейн надъха тима си на полувремето вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички