Трипиър разкрива как Хари Кейн надъхва Тотнъм на почивката на мача с Аякс


Трипиър разкрива как Хари Кейн надъхва Тотнъм на почивката на мача с Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

2185 0

Отборът на Тотнъм е вторият финалист в Шампионска лига и вторият финалист в надпреварата, който прави невероятен обрат. След като първо Ливърпул направи невъзможното и отстрани Барселона с общ резултат 4:3, вчера подобно нещо направи и Тотнъм. Тимът от Лондон отстрани Аякс след общ резултат 3:3, но с повече голове на чужд терена ще играят във финала на "Уанда Метрополитано".

Лукас Моура се превърна в герой за гостите на "Йохан Кройф Арина", като атакуващият играч заби хеттрик, за да класира "шпорите" за финала. Бранителят Киърън Трипиър обаче сподели, че в съблекалнята на тима лидерът Хари Кейн е успял да вдъхнови отбора. Нападателят е контузен, но беше в Амстердам, за да вдъхнови отбора. По време на полувремето таранът е влезнал в съблекалнята на тима, за да мотивира отбора преди вторите 45'.

"Не знам колко сериозна е контузията му и как върви възстановяването му, но се надяваме той да се върне за финала, защото присъствието му е много важно за нас. На почивката той ни вдъхнови и ни каза, че можем да постигнем много повече, от колкото предполагаме.

ЛИВЪРПУЛ - ТОТНЪМ Е ЕДВА ВТОРИЯТ АНГЛИЙСКИ ФИНАЛ В ШЛ

Точно това е, което ни трябваше. Хари Кейн има страхотна мотивационна личност и на почивката видимо не бе доволен от видяното и знаехме, че е прав. Той просто ни дава огромна сила заради присъствието си, а това е много важно за нас", сподели Трипиър след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички