Хари Кейн разкри дали има шанс да се възстанови за финала в Шампионска лига


Хари Кейн разкри дали има шанс да се възстанови за финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1275 0

Звездата на Тотнъм - Хари Кейн, пропусна реванша с Манчестър Сити в Шампионска лига, както и двата двубоя с Аякс заради контузия, но се надява да бъде възстановен до финала с Ливърпул. "Шпорите" наваксаха с 3 гола само за второто полувреме срещу Аякс, за да си осигурят място на финалния сблъсък.

"Рехабилитацията върви добре. Тази седмица започнах да тичам в права линия и дори започнах да тренирам по-здраво, за да се докажа", заяви Кейн след двубоя, като също не скрии емоциите след драматичния сблъсък. 

"Първо съм фен и преди всичко знам колко много значи това за клуба. Беше разочароващо първо полувреме и им позволихме да играят. Влязох в съблекалнята на полувремето и знаехме, че не сме достатъчно добри. Казахме, че имаме 45 минути да дадем всичко от себе си. Трябваше да чакаме за третия гол до последната минута и намерихме начин. Това е футболът и вече сме на финал."

А дори и строгият Маурисио Почетино не успя да сдържи сълзите си след обрата срещу Аякс - вижте видео от емоционалния момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички