Терзич преди реванша: Трябва да се подобрим, 1:0 може да не е достатъчно


Терзич преди реванша: Трябва да се подобрим, 1:0 може да не е достатъчно
Снимка: Getty Images

343 0

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич очаква тежък мач-реванш срещу Пари Сен Жермен. Утре двата тима трябва да изиграят битка №2 от полуфиналите на Шампионска лига, а неговият тим победи в първата среща с 1:0.

"1:0 може да не е достатъчно"

"Това, което направихме миналата седмица, може да не е достатъчно, така че трябва да се подобрим. Това, което не ми хареса в предишния мач, беше, че имахме четирима играчи, които пазеха Килиан Мбапе.

Посочи и какво не е харесал в играта на своите в първия мач

Знаем, че те ще се представят по-добре утре. Трябва да намерим баланса, който нямахме миналата седмица. Трябва да си заслужим мястото на финала", каза наставникът на "жълто-черните".

За Джейдън Санчо, чийто наем изтича

"Утре ни очаква много важен мач, може би най-големият в кариерата на Джейдън Санчо. Много сме доволни от него. Мисля, че може да видите, че той също е щастлив да е при нас.

Не знаем колко дълго ще продължи тази история. Това е част от сделката. Той не е наш играч след 1 юли, но дотогава ще направим времето му в клуба колкото е възможно по-специално", допълни Терзич. А ето какво каза преди реванша треньорът на ПСЖ - Луис Енрике

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички