"Утре ще бъде голям ден" - мнението на треньора на ПСЖ преди реванша срещу Борусия Дортмунд в Шампионска лига


"Утре ще бъде голям ден" - мнението на треньора на ПСЖ преди реванша срещу Борусия Дортмунд в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

663 0

Старши треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, даде пресконференция преди утрешния, 7-и май, реванш от 1/2-финалите в Шампионска лига.

Парижани допуснаха минимална загуба (0:1) на "Сигнал Идуна Парк", а "второто полувреме" срещу Борусия Дортмунд на "Парк де Пренс" е с начален час 22:00 (българско време).

Какво очаква Енрике?

"Дортмунд ще пресира високо, така че ще се отварят празни пространства между линиите. Искаме да намираме най-добрите ни играчи на местата, на които са най-опасни. Имахме достатъчно време, за да се подготвим в дефанзивен и в офанзивен план", заяви в началото наставникът на ПСЖ.

ОЩЕ: Емануел Макрон иска да види Килиан Мбапе на предстоящата Олимпиада

"Опитваме се да държим всички футболисти спокойни и преди всичко да се насладят на възможността да играят на 1/2-финал в Шампионска лига. Утре ще бъде голям ден!".

"Човек винаги трябва да е подготвен за сценарий, при който нещата не се развиват добре и трябва да ги обръщаш. Но, аз съм убеден, че в каквато и ситуация да се окажем - моят отбор ще се бори", изрази увереност 53-годишният испанец.

Луис Енрике

"Всеки треньор се опитва да предвиди как ще се развие даден мач. Аз съм наясно с това как ние ще играем в началото. Ако резултатът се промени и мачът ще се промени. Трябва да бъдем по-добри от противника, за да продължим напред".

"Способни сме да вкараме два гола в рамките на няколко минути, но също и да допуснем. Ако ни вкарат, няма проблем - трябва да останем спокойни, точно както се случи срещу Барселона. Мисля, че ще се получи сблъсък на много високо ниво, много оспорван, както беше и в Германия", добави още Луис Енрике.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕКилиан Мбапе: Финалът в Шампионска лига не е за пренебрегване

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички