Стоичков: Моите съотборници направиха от Манчестър Сити истинско страшилище


Стоичков: Моите съотборници направиха от Манчестър Сити истинско страшилище
Снимка: Instagram

1886 0

Единствената "Златна топка" на България - Христо Стоичков, традиционно сподели мнението си преди предстоящия финал на Шампионска лига в събота вечер между Манчестър Сити и Интер. 

Двубоят е от 22:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Камата има възможността от няколко дни да е в Истанбул, където ще се проведе срещата, за да отрази двубоя за голямата и авторитетна телевизия - TUDN. 

Той направи връзка с 20 май 1992 година, когато Барселона с дейно негово участие печели Шампионска лига за първи път. Тогава каталунците побеждават Сампдория с 1:0 след продължения. В 112-тата минута Куман направи разликата между двата тима и "ушатата" отпътува за Испания.

Мнението на Стоичков

"От 20 май 1992 година денят на финала на UEFA Champions League е специален за мен!❤ Довечера в него ще участват моите съотборници от "Дрийтима" - Пеп Гуардиола и Чики Бегиристайн!👏👏👏 Те направиха от Manchester City истинско страшилище!👊👊👊 Имам много приятели и в Inter!😃😃😃 В този мач никога нищо не се знае!😉 И нека по-силният победи!👊👊👊", написа Камата в социалните мрежи.

Следете финала на Шампионска лига Манчестър Сити - Интер НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички