Стартвият състав на Реал Мадрид във финала на Шампионска лига - Иско или Бейл?


Стартвият състав на Реал Мадрид във финала на Шампионска лига - Иско или Бейл?
Снимка: Getty Images/Guliver

2593 0

Тази вечер Реал Мадрид ще се опита да направи това, което никой друг отбор не е успял до този момент - да защити титлата си в Шампионска лига, която завоюва преди година. И "белия балет" ще получи шанс да стори това, срещу отбора, който го спря да стори това през 2003 и 2015 година - Ювентус.

Очакваната битка между "BBC" на двата отбора - Бонучи, Барзали и Киелини за Ювентус срещу Бензема, Бейл и Кристиано, едва ли ще се състои по време на финала на Шампионска лига в Кардиф.

Голямата въпросителна на Зинедин Зидан за това дали уелсецът или Иско да започне като титуляр има отговор - испанският национал е предпочетен пред Бейл, информира "Marca".

Друга (полу)въпросителна пред френския специалист беше дали ще може да използва Даниел Карвахал, който получи контузия срещу Атлетико Мадрид в полуфиналите на турнира, но той е готов на 100% и ще излезе като титуляр срещу "старата госпожа".

Стартов състав на Реал Мадрид: Кейлор Навас; Даниел Карвахал, Рафаел Варан, Серхио Рамос, Марсело; Каземиро, Лука Модрич, Тони Кроос, Иско; Карим Бензема, Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички