Роналдо: Успехът на Реал се дължи на Зидан


Роналдо: Успехът на Реал се дължи на Зидан
Снимка: Getty Images/Gulliver

1418 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отдаде заслуженото на наставника Зинедин Зидан и похвали качествата му като старши треньор.

"Успехът на Реал Мадрид се дължи на Зидан. Той свърши извънземна работа. През този сезон започна от самото начало и показа в колко добър треньор се е превърнал. Възхищавах му се като играч, а сега му се възхищавам още повече като треньор. Знае как да води отбора с интелект. Не е лесно, защото всички искат да играят много. Зидан успя да дозира силите на някои футболисти и според мен това беше ключово за успеха", заяви португалецът пред сайта на УЕФА.

"Винаги е специално да играеш финал в Шампионска лига. Изправяме се срещу голям съперник (Ювентус). Мисля, че на финала шансовете са 50:50. Много е трудно да спечелиш Шампионска лига. В груповата фаза завършихме втори след Борусия (Дортмунд), но смятам, че се справихме добре. След това елиминирахме големи отбори като Атлетико и Байерн. Именно затова заслужаваме да сме на финал", призна Роналдо.

"Винаги съм вярвал, че ще бъда първият, който ще вкара 100 попадения в ШЛ. Това ми беше цел и, благодарение на Бог, успях да го направя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички