СНИМКА: Хулигани на ПСЖ предизвикаха колеги от Бенфика на бой в Париж


СНИМКА: Хулигани на ПСЖ предизвикаха колеги от Бенфика на бой в Париж
Снимка: Getty Images

1483 0

Хулиганите на Пари сен Жермен са напът да организират сериозни безредици във френската столица, след като предизвикаха колегите си от португалския гранд на Бенфика за среща в идния вторник. Тогава двата тима ще се срещнат във втората си среща от груповата фаза на Шампионска лига. 

През изминалата седмица двата тима си размениха по едно попадение в Португалия, а най-крайните запалянковци на парижани обвиниха тези на Бенфика, че са избегнали спречквания, каквито видимо са търсили парижаните при  гостуването си. 

Един от най-известните портали за хулигани в социалните мрежи - "HooligansTV", използва трибуната си да сподели съобщение на организираните френски запалянковци към тези на Бенфика:

"NN (най-известната фракция на португалците), само не забравяйте да се появите в Париж. Можете дори да вземете Торсида Сплит с вас, ако нямате смелостта да дойдете в Париж сами".

Редовете бяха подплатени със снимка на французите от улиците на Лисабон при гостуването си преди броени дни. Намесата на хърватския клуб е във връзка с дружбата на агитките на Бенфика и Хайдук.

Eто как се разви и въпросната среща на терена!

ВИЖТЕ СНИМКАТА ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички