След зрелището с Реал Мадрид: Хосеп Гуардиола и играчите на Сити са недоволни от терена на "Сантяго Бернабеу"


След зрелището с Реал Мадрид: Хосеп Гуардиола и играчите на Сити са недоволни от терена на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Getty Images

7894 0

Манчестър Сити и Реал Мадрид сътвориха истинско зрелище в първия си 1/4-финален мач помежду си в Шампионска лига. Двата тима завършиха 3:3 и всичко ще се реши на "Етихад" през следващата седмица. След двубоя Хосеп Гуардиола обаче обърна повече внимание на състоянието на тревата на "Сантяго Бернабеу", като се оплака от нея.

Пеп беше попитан след мача за ремонта на стадиона, както и покрива на стадиона, а той отговори иронично: Обичам да виждам небето, наистина. Стадионът беше впечатляващ, но сега просто трябва да се погрижат за тревата, просто трябва да я подобрят. Флорентино трябва да се грижи само за това да направи добър терен, какъвто винаги е имал".

Гуардиола се обърна лично към Флорентино Перес

Още: Шедьовър! Реал Мадрид и Манчестър Сити сътвориха зрелище в Шампионска лига, в което обаче не се надлъгаха (ВИДЕО)

На пресконференция той отново говори за стадиона и повтори оплакването за тревата, макар и с любящо послание към Флорентино: "Не позволявайте на президента да приеме това по грешен начин, това е впечатляващ стадион, невероятна работа. Не съм стъпвал на нея, но за тревата днес, моите играчи ми казаха. Но не позволявайте на хората да го приемат погрешно, защото съм играл тук много пъти и те винаги са имали перфектен терен. Сега не е такъв, но стадионът е впечатляващ".

Относно развоя на мача Гуардиола призна, че се е получил добър двубой. "И двата отбора искаха да атакуват, но по различен начин, но те искаха да атакуват. Прекарвате деня в тревоги как да спрете преходите на Реал Мадрид, но това е невъзможно. Вече знаем, че на този терен с Реал Мадрид играта никога не свършва. Имахме качеството да вкараме два страхотни гола“, каза Гуардиола, който също защити способността на своя отбор да се съживи в трудните моменти от мача.

Родри не бе доволен от състоянието на тревата на "Бернабеу": "Не беше добре, за начина, по който играем, мисля, че малко ни навреди. Ние не се оправдаваме, но не беше добре. Много понякога не можеш да го видиш отгоре, понякога изглежда, че близо до терена не е така". A Серхио Агуеро се похвали: Заложил е 10 000 долара на Реал Мадрид - Манчестър Сити.

Още: Кошмарен старт, светкавичен обрат и нахлуване в историята: Реал Мадрид и Манчестър Сити спряха дъха със зрелище (ВИДЕО)

Време е! Най-мечтаният дуел в Шампионска лига + Байерн Мюнхен "на колене" в невиждана ситуация

Реал Мадрид - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме зрелището от Шампионска лига?

Хосеп Гуардиола: Да победиш Реал Мадрид два пъти поред е практически невъзможно

Гуардиола изненада: Не гледам мачовете на Реал Мадрид, нямам време за това

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички