След рая в Шампионска лига: Манчестър Сити отишъл директно в ада, Ливърпул приютил играчите


След рая в Шампионска лига: Манчестър Сити отишъл директно в ада, Ливърпул приютил играчите
Снимка: Getty Images

4557 0

Английският шампион Манчестър Сити на практика си осигури участие на четвъртфиналите в Шампионска лига още след първия двубой от сблъсъка в осминафиналите на турнира срещу Спортинг Лисабон. Както е известно, "гражданите" разгромиха португалския първенец с 5:0 като гост.

От рая обаче всички в Сити са се насочили директно към ада, след като връщането към дома (град Манчестър) не е било никак безпроблемно. Футболистите и треньорският щаб са минали през много неприятни изживявания, след като самолетът на Сити не е кацнал в Манчестър.

Завръщането на тима в града е било планувано за сряда (16 февруари), но много силни ветрове са лишили самолета от възможността да кацне на летището в Манчестър, а това наложило промяна в курса и съответно в плана.

В крайна сметка самолетът е кацнал в друг английски град - Ливърпул, което е удължило с немалко времето, планувано за прибиране у дома.

Сити е лидер в класирането на Висшата лига и има преднина от 9 точки пред втория Ливърпул, който е с мач по-малко. За шампиона обаче предстои тежка програма и поредни сблъсъци в шампионата срещу Тотнъм, Евертън и Манчестър Юнайтед, като спокойно към тях можем да прибавим и следващия - Кристъл Палас, тъй като срещу "орлите" Сити играе по традиция доста трудно.

Съвсем наскоро пък мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола направи комичен коментар, определяйки Ливърпул като "трън в задника" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички