След натиска на Манчестър Сити и Барселона реваншите в Шампионска лига няма да са на неутрални стадиони


След натиска на Манчестър Сити и Барселона реваншите в Шампионска лига няма да са на неутрални стадиони
Снимка: Guliver/Getty Images

2248 0

Реваншите от 1/8-финалите в Шампионска лига, които все още не са се изиграли, ще бъдат проведени на домакинските стадиони на отборите, информира AS. Според изданието желанието на УЕФА е било двубоите да са в Португалия, но след натиска на Манчестър Сити и Барселона, решението се е променило.

Очаква се през следващата седмица да бъде обявено и официално. Отборът на Хосеп Гуардиола победи с 2:1 Реал в Мадрид, а Барселона завърши 1:1 с Наполи в Италия. В другите два мача, които трябва да се изиграят Байерн спечели с 3:0 срещу Челси в Лондон, а Ювентус загуби от Лион като гост. Желанието на Реал бе реваншът да се играе на неутрален терен, но от Сити никак не бяха доволни от това искане.

Припомняме, че бе взето решение двубоите от 1/4-финалите и 1/2-финалите ще бъдат в един мач, а срещите ще се проведат между 12 и 23 август. Олимпийският стадион в Истанбул, който трябваше да бъде домакин на финала през този сезон, ще приеме двубоя за трофея в следващото издание на турнира.  А кой е фаворит да спечели Шампионска лига според Димитър Бербатов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички