Ще пусне ли Нагелсман алтернативен състав срещу Барселона утре вечер?


Ще пусне ли Нагелсман алтернативен състав срещу Барселона утре вечер?
Снимка: Getty Images/Guliver

1561 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разсея съмненията на мнозината, които си мислят, че в последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига тимът му няма да се раздаде. В този двубой "баварците", които отдавна вече си осигуриха място в плейофите, се изправят срещу Барселона. За каталунците този мач е решителен относно това дали ще продължат участието си в турнира.

"Ще излезем в този мач с най-доброто, което имаме. Здравей, Лисабон, не се притеснявай", е заявил германският треньор, цитиран от spox.com. "Те сега са под натиск и се нуждаят от победа, така че ще дадат всички сили на терена, което е добре за играта", допълни той.

"Загубата на нашите съперници ни тревожи много по-малко, но трите точки са си три точки. Можем да спечелим всичките си шест мача, плюс това да удължим рекордната серия по реализирани попадения. Но за нас това не е първостепенно", завърши Нагелсман. Двубоят между Байерн и Барселона ще се проведе на 8 декември. Ето кои трима негови футболисти ще пропуснат мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички