Ще промени ли победата над Барселона решението му? Килиан Мбапе даде отговор


Ще промени ли победата над Барселона решението му? Килиан Мбапе даде отговор
Снимка: Getty Images

5392 0

Авторът на два от четирите гола във вратата на Барселона - Килиан Мбапе, не скри радостта си от достигането на 1/2-финалите в Шампионска лига.

Коментарът на Мбапе

"Много, много щастливи сме. Определено искахме да победим. В последните 6 дена работихме с идеята да дойдем тук и да спечелим мача. Победата е заслуга на целия отбор. Всички заслужават поздравления. Сега футболистите и треньорите излизаме под светлината на прожекторите, но всъщност целият клуб се беше подготвил за реванша с нагласата, че няма да се приберем у дома тъжни", заяви той след последния съдийски сигнал.

Килиан Мбапе

"Направихме още една крачка към финала на "Уембли". Сега ни предстоят сблъсъци с Борусия Дортмунд. Те са труден противник, вече играхме срещу тях в груповата фаза (б.р. - 2:0 и 1:1). Като за начало, ще се опитаме да спечелим още първия мач (б.р. - ПСЖ гостува в първата среща)".

ОЩЕ: "Катастрофа! Много зле" - Шави обвини съдията за отпадането на Барса!

"Феновете заслужават тази победа. Знам, че те преживяха някои разочарования и бяха много тъжни, но сега заслужават този момент на радост. Ние трябва да останем фокусирани върху голямата цел", призова лидерът на френския гранд.

"Моето представяне? Исках просто да помогна на отбора. Истината е, че винаги съм се опитвал да го правя. Сега се намираме в период, в който всеки детайл е от значение. Искам да съм полезен и в двете фази на играта, да давам всичко от себе си и да не съжалявам за нищо".

Мбапе бе запитан и дали победата срещу Барселона ще промени решението му за бъдещето, а отговорът му бе следният: "Не, не, не. Като парижанин, аз съм горд да нося екипа на ПСЖ. Мечтая да спечеля турнира с ПСЖ, ще се опитаме да стигнем до "Уембли"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Луис Енрике не отрече ролята на червения картон, надява се да не му се налага да играе пак срещу Барселона!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички