Луис Енрике не отрече ролята на червения картон, надява се да не му се налага да играе пак срещу Барселона


Луис Енрике не отрече ролята на червения картон, надява се да не му се налага да играе пак срещу Барселона
Снимка: Getty Images

5133 0

Старши треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, бе много радостен, след като отборът му успя да се класира за 1/2-финалите в Шампионска лига, побеждавайки Барселона в реванша с 4:1 (общ резултат 6:4).

Мнението на Енрике

"Всички сме много щастливи. Чуйте как феновете ни пеят на стадиона... Мисля, че резултатът от първия мач не беше справедлив. Той просто се разви по начин, по който не очаквахме. На реванша бяхме готови във всеки един момент", обясни наставникът на парижани след последния съдийски сигнал, а след това не отрече:

Луис Енрике

"Очевидно е, че червеният картон направи разликата. Първите 12 минути бяха забележителни, те дори не се бяха доближили до вратата ни. След това допуснахме гол при първото им влизане в наказателното ни поле, но смятам, че успяхме да обърнем ситуацията".

ОЩЕ: ПСЖ се превърна в кошмар за Барса, а Лионел Меси е "спирал" парижани в Шампионска лига

"Опитахме се да атакуваме по всеки възможен начин. Да играеш с числено предимство на терена винаги е трудно, защото в тези моменти си склонен да натрупваш играчи пред топката и по този начин губиш структурата си, което усложнява нещата. Но мисля, че тимът игра на много високо ниво. Всички футболисти, без изключение, са много щастливи".

"Горд съм с този отбор. Като бивш треньор на Барселона обаче, за мен не беше лесно, така че се надявам да не ми се налага отново (б.р. - да играя срещу тях)", завърши Енрике.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Катастрофа! Много зле" - Шави обвини съдията за отпадането на Барса от Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички