"Ще има моменти, в които ще страдаме" - мнението на Хосеп Гуардиола преди Манчестър Сити - Реал Мадрид


"Ще има моменти, в които ще страдаме" - мнението на Хосеп Гуардиола преди Манчестър Сити - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1151 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, говори на пресконференция преди домакинството срещу Реал Мадрид в мача-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига.

*Първата среща на "Сантяго Бернабеу" завърши 3:3, а втората на "Етихад" е на 17-и април (сряда) от 22:00 часа българско време.

"Имаме план, в който вярваме. Трябва да сме готови. Ако загубим, ще загубим. Ще стиснем ръцете им, защото Реал Мадрид ще го заслужава. Аз просто искам с играта си да покажем, че заслужаваме да бъдем на полуфиналите", обясни Пеп.

Хосеп Гуардиола

"Резултатът на "Бернабеу" беше добър, но сега трябва да се представим още по-добре. Остава ни още една тренировка, ще говорим за това и се надявам, че ще продължим напред".

"Ще има моменти, в които ще страдаме"

"Не искам да губим мача. Нашите фенове ще ни помогнат много, но няма как за 90 минути, през цялото време, да бъдеш по-добър от противника. Ще има моменти, в които ще страдаме", предупреди Гуардиола.

"Реал Мадрид ни познава и ние ги познаваме. Карло Анчелоти поднесе някои изненади в първия мач. Нуждаем се от правилната настройка. Има някои детайли, в които трябва да сме по-добри, тъй като в първия мач не бяхме".

"Трябва да отдадем заслуженото и на Реал Мадрид, защото те не са който е да е противник. Ние трябва да наложим нашия си стил на игра колкото се може повече, но пък няма да е възможно за всичките 90 минути", каза още веднъж наставникът на "гражданите".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Томас Тухел преди реванша между Байерн Мюнхен и Арсенал: Шансовете са 50:50, готови сме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички