"Ще ги издухат, не бих сложил пари"! Легенда на Манчестър Юнайтед отписа Реал Мадрид срещу Манчестър Сити


"Ще ги издухат, не бих сложил пари"! Легенда на Манчестър Юнайтед отписа Реал Мадрид срещу Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

3410 0

Уейн Рууни даде изненадващо категорична прогноза за краен победител от голямата битка между Реал Мадрид и Манчестър Сити в полуфиналите на Шампионска лига. Първият кръг от предпоследния етап в турнира чука на вратата.

"Кралския клуб" приема "гражданите" у дома, на стадион "Сантяго Бернабеу", във вторник 09.05). Реваншът в Англия е на 17.05. Според Рууни обаче той няма да има особено значение, тъй като възпитаниците на Пеп Гуардиола ще прегазят тези на Карло Анчелоти.

"Ще ги издухат"!

"Манчестър Сити не просто ще победят Реал Мадрид в полуфинала в Шампионска лига помежду им - те ще ги издухат. Разбира се, може и да греша. Няма по-добър състав за опровержение на твърдения срещу себе си като този на Мадрид на Карло Анчелоти в Шампионска лига. Аз обаче си мисля, че Сити са твърде добри и са на други ниво", сподели легендата на Манчестър Юнайтед пред "The Times" и продължи.

"От началото на сезона усещам, че това ще бъде кампанията, в която Пеп Гуардиола най-накрая ще завладее Европа със Сити и страхотния футбол, който отборът му играе през последните месеци. Начинът, по който "избухват" в точния момент само подсилва убежденията ми", добави бившият таран.

Човекът - разлика

"Преди година Мадрид извади Сити от надпреварата в този етап, но динамиката е различна сега. Сити са по-добри отзад и имат много по-търпелив отбор, който играе в Шампионска лига сякаш се е поучил от опита си. Най-голямата промяна обаче, разбира се, е Ерлинг Холанд. Той наистина прави разликата между двата състава.

На Бернабеу смятам, че представянето на Сити беше впечатляващо, а Пеп беше подготвил тактиките си добре. Отборът просто изпусна няколко минути, което се случва понякога. С Холанд обаче няма да се стигне до нещо такова. Никога не може да отпишеш отбор с опита и историята на Мадрид, но не бих заложил пари на тях. Вярвам, че това е годината на Сити", завърши Уейн Рууни.

Карло Анчелоти пък вярва, че неговият тим има на разположение "12-и играч" за мача с "гражданите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички