Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме мача Атлетико (Мадрид) - Ливърпул?


Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме мача Атлетико (Мадрид) - Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

3441 0

След паузата за националните отбори и поредните кръгове във вътрешните европейски шампионати отново дойде време за най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига. А там вече стигаме до битките от 3-ия кръг в груповата фаза.

Безспорно най-интригуващият двубой от програмата на днешния ден (вторник - 19.10) противопоставя испанския шампион Атлетико (Мадрид) и носителя на трофея от сезон 2018/19 Ливърпул, като домакини ще са "дюшекчиите".

Юрген Клоп и компания има за какво да си отмъщават, тък като в началото на миналата година двата тима се срещнаха на осминафиналната фаза. Тогава Атлети спечели първия двубой с минималното 1:0, резултатът се повтори във втората среща, но за мърсисайдци, което наложи продължения. В тях Ливърпул дори отново отбеляза първи, но след това "дюшекчиите" вкараха 3 безответни гола и отстраниха съперника си.

Ситуацията в групата към момента е следната - английският отбор е лидер с пълен актив от точки (6), Атлетико са втори с 4, следват Порто с 1 и Милан с 0. Така този мач се явява и като директен спорт за първата позиция.

Още преди срещата прехвърчаха леки искри, като Юрген Клоп отново призна, че не му харесва стила на игра на противника, но и отбеляза, че го уважава. Диего Симеоне пък отговори лаконично на английски на един от въпросите, което на Острова бе прието като ирония към мърсисайдци.

Срещата ще се състои на модерния "Уанда Метрополитано" и ще стартира в 22:00 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по Max sport 3 и ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички