Гризман може да се върне предсрочно в Барселона?


Гризман може да се върне предсрочно в Барселона?
Снимка: GettyImages

7166 0

Нападателят Антоан Гризман може да напусне Атлетико (Мадрид) още през януари, пише Calciomercato. Французинът играе за бившия си клуб под наем от Барселона, но може да се върне там след няколко месеца.

Това ще се случи, ако в скоро време Гризман не успее да убеди треньорския щаб на "дюшекчиите". В испанската преса излязоха слухове, че главният треньор Диего Симеоне не е доволен от играта на бившата си звезда.

Нападателят се върна в Атлетико в последния ден от летния трансферен прозорец, но вкара първия си гол за "дюшекчиите" след завръщането си едва в края на септември. Това се случи в мача от Шампионска лига срещу Милан (2:1).

"Трансферът беше осъществен в последния ден, имам нови съотборници, нова тактика, нов модел на игра. Всичко е различно. Аз трябва да се адаптирам възможно по-скоро, защото треньорът и колегите ми се нуждаят от мен. Такива вечери ще ми помогнат", заяви самият Гризман след мача с "росонерите". Част от футболистите на Барселона обаче няма да се зарадват, ако французинът се върне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички