Севиля и Залцбург не се победиха в зрелищен мач с четири дузпи и червен картон


Севиля и Залцбург не се победиха в зрелищен мач с четири дузпи и червен картон
Снимка: Getty Images

1100 0

Севиля и Залцубрг не излъчиха победител на старта на мачовете в Група G от Шампионска лига. На "Рамон Санчес Писхуан" зрителите станаха свидетели на 2 гола, 4 дузпи и един червен картон. 

Два от наказателните удари бяха пропуснати, а за капак играч на домакините бе изгонен заради несполучлив опит да изпроси 5-та дузпа в срещата!

Ето как се разви мачът:

Още в 12-ата минута Диего Карлуш фаулира Адейеми в наказателното поле и след намесата на ВАР главният съдия отсъди дузпа за Залцбург. Именно фаулираният играч застана зад топката, но не уцели вратата!

Само 9 минути по-късно Адейеми отново бе фаулиран, този път от Хесус Навас и беларуският рефер Кулбаков пак посочи бялата точка. Този път изпълнението бе поверено на 19-годишния Лука Сучич и той не сбърка - 1:0 за гостите!

В 37-ата минута дойде ред и на третата дузпа в този спектакъл, а ситуацията бе разгледена и от ВАР. Този път хърватинът Сучич нямаше късмет и нацели дясната греда на Севиля.

В 42-ата минута и домакините получиха един наказател удар за нарушение на Вьобер срещу Ен Несири. Зад топката застана опитният Иван Ракитич и прати вратаря в обратната посока - 1:1!

Малко след началото на второто полувреме Ен Несири си изкара глупав втори жълт картон за симулация и така остави Севиля с човек по-малко на терена.

До края на срещата домакините пропуснаха две изгодни ситуации за гол чрез Рафа Мир и Ерик Ламела. В 22:00 ч. пък започва другата среща от тази група между отборите на Лил и Волфсбург! 

Тук можете да разберете как завърши срещата между Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички