Сесар Аспиликуета: Това е последната стъпка


Сесар Аспиликуета: Това е последната стъпка
Снимка: Getty Images/Guliver

934 0

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета коментира предстоящия финал в Шампионска лига. Испанският защитник говори преди двубоя, като сподели, че е страшно горд от отбора и шансът е много ценен.

"Като дете мечтаете да играете такива мачове. В момента съм страшно горд. Надявам се след мача да съм още по-горд. Това е ценен шанс. Отне ни девет години, за да се върнем на финала. Най-важният момент.

Ние вярваме в себе си. Имаме добри резултати срещу топ отбори. Това е последната стъпка и ние искаме да я направим. Трябва да оставим всичко на терена, както в миналото, особено в големите мачове. Не говоря само за играчите, а за всички. Разбираме, че за да спечелим, трябва да покажем най-добрия си футбол.

Това е най-важният мач за сезона и ние сме готови за него. Челси винаги се бори за всички трофеи. Трябва да вървим напред стъпка по стъпка. Завършихме четвърти. Това не е резултатът, който искахме, но ето нашата задача за следващия сезон. Страхотен мач. Разбираме, че трябва да играем на максимума си", заяви Аспиликуета.

Вижте и петте причини защо Челси ще спечели Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички