Кристиано: Когато бях на 5, баща ми нямаше кола. Сега не знам броя на колите ми (ВИДЕО)


Кристиано: Когато бях на 5, баща ми нямаше кола. Сега не знам броя на колите ми (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5635 0

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо вече спокойно може да бъде наричан един от най-великите футболисти, раждали се на тази планета. Португалецът е печелил пет пъти най-високото индивидуално отличие във футбола - "Златната топка", а освен това е спечелил още куп индивидуални и клубни трофеи.

Кристиано Роналдо е печелил пет пъти най-големия европейски клубен турнир Шампионска лига, а има значителни успехи и на национално ниво, като е печелил европейската титла с отбора на Португалия през 2016-а. Португалецът успя да се задържи на върха в световния футбол над десетилетие и това го отличава от останалите играчи в световния елит.

Към днешна дата Роналдо е един от най-богатите спортисти в света, но той си е заслужил това с труда си през всичките тези години. Португалецът обаче не е имал никак лесно детство, като е израснал в бедно семейство и не е разполагал с финансова сигурност за бъдещето си.

Преди години Роналдо даде откровено интервю, в което призна, че когато е бил на 5 години, баща му не е имал личен автомобил. Години по-късно обаче португалецът, който е голям фен на скъпите коли и високите скорости, признава, че не знае точния брой на автомобилите, които са негова собственост.

"Колко коли имаше баща ми, когато бях на 5 години? Имаше много малки колички вкъщи. Играчки, но не и истинска кола. Колко коли имам в момента? Не знам...", каза Роналдо, а публиката избухна в смях. Вижте любопитните думи на Кристиано във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички