Рецептата на Зидан за победа на Реал Мадрид над Атлетико


Рецептата на Зидан за победа на Реал Мадрид над Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1641 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидна сподели, че неговият отбор ще излезе срещу градския съперник Атлетико с идеята, че реванш между двата отбора няма да има.

Жребият в Шампионска лига определи испанските грандове да се срещнат на полуфинал, след като в две от последните три издания на турнира те играха един срещу друг във финалната среща.

Зизу даде обичайната пресконференция преди първия двубой между двата тима на "Сантиаго Бернабеу" и сподели, че отборът му излиза с всички сили за победа над "дюшекчиите".

"Знаем значението на този мач. Трябва да подходим така, все едно няма да има реванш, трябва да се борим от първата минута. Нашите фенове ще са с нас, както в края на миналата седмица ни подкрепиха срещу Валенсия. Помогнаха ни много, ние се нуждаехме. Винаги е в наш плюс, когато феновете на „Бернабеу“ са с нас", сподели Зидан.

Очаква се в утрешния мач сред титулярите да попадне Рафаел Варан. Той вече е напълно възстановен от контузия и игра 90 минути срещу Депортиво Ла Коруня преди седмица. Все още обаче не е ясно дали Зидан ще рискува да промени двойката Рамос - Начо, която изнесе част от най-тежките мачове на тима през сезона.

"Рафаел Варан е добре, възстановен е. Липсва ни Пепе, но добрата новина е, че останалите трима защитници са на линия. В момента съм концентриран върху мача утре. Какво ще се случи след това, не ме интересува.

Във вторник няма да става дума за дерби, защото ще играем полуфинал. Но съперничеството е същото. Ние сме пределно наясно срещу кого се изправяме. След това трябва да направим нещата в мача добре. Ако се справим, ще видим какво ще стане", коментира още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички