Само един играч в Шампионска лига през този сезон е с по-ниска оценка от Варан


Само един играч в Шампионска лига през този сезон е с по-ниска оценка от Варан
Снимка: Getty Images/Guliver

1075 0

Защитникът на Реал Мадрид Рафаел Варан направи много слаб мач в осминафиналите на Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Французинът допусна две сериозни грешки, довели до два гола във вратата на своя тим. До голяма степен тези грешки костваха на "белите" класиране на четвъртфиналите на турнира.

Заради тези грешки порталът "Who Scored" го оцени много ниско - с 4,6 точки. По-малко от защитника на Реал през това издание на турнира е получил само един футболист. Става дума за централния защитник на Аякс Джоел Велтман. Той е получил оценка от 4,2 за изявите си в мача с Челси.

"Искам да покажа лицето си, защото аз съм отговорен за това поражение. Поемам отговорността за него. Подготвихме се добре, но на такова ниво грешките струват много скъпо. Не мога да обясня тези грешки - просто се случва. Беше трудна вечер за мен", коментира Варан след мача. А какво каза след отпадането треньорът Зинедин Зидан вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички