РБ Лайпциг - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


РБ Лайпциг - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2555 0

Във вечерта на 25 октомври (вторник) Реал Мадрид гостува на РБ Лайпциг в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в турнира Шампионска лига.

Испанският гранд е лидер в Група "F" с актив от 10 точки, а немците са на втора позиция с 6 пункта. Трети е Шахтьор Донецк (5), следван от Селтик (1). При успех днес, съставът на Карло Анчелоти на 100% ще си гарантира първото място!

През отминалия уикенд "биковете" извъртяха зрелищно 3:3 при гостуването си на Аугсбург от 11-ия кръг на Бундеслигата, докато "белия балет" победи Севиля като домакин с 3:1 (Ла Лига, 11 кръг).

*Първият сблъсък между двата тима се състоя 14 септември и завърши 2:0 за Реал. Головете бяха дело на Валверде и Асенсио и паднаха в 80-ата и 91-ата минута!

Двубоят тази вечер ще стартира в 22:00 ч. (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "MAX SPORT 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на РБ Лайпциг - Реал Мадрид НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички