Рамос показа как щеше да донесе победата за Реал срещу Челси в Шампионска лига, ако бе на терена (ВИДЕО)


Рамос показа как щеше да донесе победата за Реал срещу Челси в Шампионска лига, ако бе на терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3179 0

Реал Мадрид и Челси завършиха наравно 1:1 в първи двубой от полуфиналния им сблъсък в Шампионска лига. "Сините" от Лондон бяха по-активният отбор и могат да съжаляват, че не стигнаха до нещо повече, но "кралския клуб" дори можеше да измъкне и успеха.

Футболистите на Зинедин Зидан бяха близо до това да реализират още един гол след заучено изпълнение на статично положение, но Рафаел Варан не осъществи възможно най-добрия контакт с топката и удара му с глава не се получи, както трябваше.

Капитанът на Реал Серхио Рамос нямаше как да помогне на своя отбор, но преживяваше всичко на метри от съотборниците си, а камерата не пропускаше да показва всяка негова по-любопитна реакция. Именно при ситуацията на Варан той показа как е трябвало да замахне с глава и да намери топката. Може би, ако той бе на негово място, именно така щеше да измъкне успеха за своя тим, както го е правил неведнъж през годините.

При изравнителния гол за Бензема пък камерите уловиха как Рамос надъхваше своите съотборници и се радваше бурно. Вижте и двете ситуации във видеата по-долу.

Немислимият пропуск на Вернер срещу Реал и извънземната намеса на Куртоа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички