Кристиан Пулишич е уверен, че проблемите с контузии са зад гърба му


Кристиан Пулишич е уверен, че проблемите с контузии са зад гърба му
Снимка: Gulliver/GettyImages

1127 0

Звездата на Челси Кристиан Пулишич пропусна серия от мачове през сезона поради проблеми с мускулни травми и подколянното сухожилие, но американският нападател заяви, че проблемите с контузии са зад гърба му и той е готов да покаже на какво е способен в ключовите мачове от кампанията.

„Чувствам се много уверен в тялото си и физическата подготовка в момента. Изиграх няколко мача. Никога не съм си мислел, че съм футболист, който е склонен да се контузва. Имах някои трудни моменти през изминалата година и малко, но всичко зависи от грижите за тялото ми и поставянето в най-добрата възможна позиция“, каза той.

Пулушич е в добра форма след завръщането си от международната пауза и 22-годишният играч сподели, че представянето на САЩ в приятелските срещи с Ямайка и Северна Ирландия през март му е помогнало да си върне от позагубеното самочувствие.

„След като се върнах, се почувствах много уверен и все още се чувствам по този начин. Сега трябва да запазя тази форма и да помогна на съотборниците си да спечелим предстоящите ни големи мачове“, завърши крилото на „сините“.

А какво каза мениджърът на Челси Томас Тухел преди мача с Реал - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички