Радост или яд обзе Мохамед Салах след победния гол на Ливърпул (ВИДЕО + СНИМКИ)


Радост или яд обзе Мохамед Салах след победния гол на Ливърпул (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3734 0

Отборът на Ливърпул започна сезона в Шампионска лига с трудна, но сладка победа. Момчетата на Юрген Клоп надделяха над френския шампион ПСЖ на "Анфийлд" с 3:2 късно снощи.

Срещата започна отлично за домакините и още в средата на първата част те водеха с 2:0. До почивката парижани върнаха едно попадение. През вторите 45' отново мърсисайдци бяха по-добрият тим на терена, но първи до гол стигна отборът на Томас Тухел, като след рикошет Неймар изведе Килиан Мбапе, който хладнокръвно завърши.

В края на срещата Клоп направи промяна в своя тим и на терена се появи Роберто Фирмино. Минути по-късно Мохамед Салах пък отстъпи мястото си на Джердан Шакири, за да се стигне до 92', когато бразилският ас на "червените" се разписа след солова акция и донесе трите точки на отбора си. В социалните мрежи моментално се появи видео, на което се вижда как Салах е бесен и хвърля бутилката си с вода на земята, докато всички на скамейката скачат от радост и това доведе до въпроса "Има ли проблем в атакуващото трио на Ливърпул и това кой бележи головете?"

КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ ЗА ТРОФЕЙ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН СПОРЕД МОХАМЕД САЛАХ

Очаквано видеото бързо стана хит, но още по-бързо бе "смълчано" с друго видео, което показва как египетският ас е вдигнал високо ръце от радост, а секунди по-късно удря и въпросното шише в земята. След края на срещата пък камерите уловиха бързоногото крило за рони сълзи, докато Садио Мане се опитва да го успокои. Има ли проблем с Мо Салах и какъв е той, предстои да разберем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички