Преди съдбоносния мач в Шампионската лига: Мадзари призна къде е слабостта на Наполи


Преди съдбоносния мач в Шампионската лига: Мадзари призна къде е слабостта на Наполи
Снимка: Getty Images

609 0

Наполи ще приеме Брага в последния си мач от Група „С“ на Шампионската лига. „Партенопеите“ се нуждаят от точка, за да си гарантиран продължаването към елиминациите.

Шампионът на Италия напоследък е в тежка серия при новия си наставник Валтер Мадзари. Те записаха три поредни загуби от  Реал Мадрид, Интер и Ювентус.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

"Най-важното нещо утре е да успеем да се класираме. В предишните мачове показахме, че можем да играем хубав футбол, но ни трябва баланс, какъвто имаше в Наполи през миналия сезон. Утре очаквам солидна игра. Според мен срещу Ювентус и Интер направихме много добри мачове през първото полувреме, но сега се надявам да покажем нещо такова през всички 90 минути, защото ме интересува единствено да се класираме напред", заяви Мадзари на пресконференцията си преди двубоя с португалците.

Той призна, че проблемите на тима му са повече в защита, отколкото в нападение.

"Отборите, които стават шампиони или постигат нещо значимо, винаги имат най-добрата защита. От това, което виждам, ние се нуждаем от повече организираност в отбрана. Утре ще се опитаме да спечелим, да не допуснем гол и ако направим това, ще бъда изключително доволен", подчерта той.

Звездата на тима Виктор Осимен е възможно да не започне като титуляр срещу португалците. Нигерийският нападател не участва в днешната тренировка на тима, защото е в Мароко за връчването на наградите за Футболист на годината в Африка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трансферна война! Милан кръстосва шпаги с Наполи и клуб от Висшата лига за нов №1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички