Порто - Барселона по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Порто - Барселона по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2081 0

Испанският шампион Барселона излиза срещу португалския гранд Порто в своеобразно иберийско дерби от Шампионска лига. И двата отбора потеглиха с победи в първия кръг от груповата фаза, а сега им предстои сблъсъкът за първото място.

Каталунците ще бъдат без контузените Педри, Рафиня и Френки де Йонг. "Драконите" пък ще трябва да се справят без Еванилсон, Габриел Верон, Зайду и Иван Маркано. Опитният Пепе пък ще бъде до последно под въпрос.

Това ще бъде четвърти сблъсък между тези съперници след 2000 година. Досегашните три са неизменно спечелени от испанския отбор, като най-скорошният такъв е за Суперкупата на УЕФА през 2011 година.

В два от трите мача Барселона печели с точно 2:0 (включително във въпросния финал), докато в третия и Порто съумява да отбележи, като дори го прави на два пъти. Въпреки това в крайна сметка допуска поражение със зрелищното 2:4.

Сблъсъкът между двата отбора ще се състои на "Ещадио до Драгао" в Порто. Проблемът за Шави и компания е, че тимът не е съумявал да се разпише в четири от последните шест двубоя, в които гостува в Шампионска лига.

Къде да гледаме Порто срещу Барселона?

Този дуел започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде предаван пряко по българска телевизия - "бТВ Екшън". Освен това ще имате възможността да проследите срещата и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички