Погром! Феновете на Айнтрахт Франкфурт потрошиха Неапол, полицията бяга (ВИДЕО)


Погром! Феновете на Айнтрахт Франкфурт потрошиха Неапол, полицията бяга (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3862 0

Мерките за безопасност, които властите в Италия предприеха покрай срещата между Наполи и Айнтрахт Франкфурт, изглежда влошиха още повече и без това нажежената обстановка.

Мачът-реванш между "небесносините" и "орлите" от 1/8 финалите на Шампионска лига в сряда вечер предизвика масови безредици из улиците на Неапол. Те бяха причинени от гостуващите привърженици, които въпреки забраната за посещение на срещата, изпълниха улиците на града.

Още след първия двубой между двата тима и тогавашните физически сблъсъци между запалянковците наложиха взимането на решение реваншът да се изиграе без гостуваща агитка. Въпреки това, хиляди запалянковци на Айнтрахт отпътуваха за италианския град, чийто улици кръстосват от вчера. 

Над 1000 полицаи бяха ангажирани с опазването на реда, но и те не съумяха да се справят с настървените фенове на гостите. Видеа показват как германските привърженици трошат всичко по пътя си в Неапол.

Video edited on Kapwing

Това наложи намесата на полицията, която обаче остана безсилна срещу ултрасите. На клиповете се виждат сблъсъците между двете страни, в които запалянковците взимат превес, отблъсквайки добре екипираните и подготвени униформени с всякакви средства.

Можете да проследите двубоя-реванш от Шампионска лига Наполи - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО в Sportlive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички