Пиоли преди Милан - Интер: Елиминирахме Тотнъм и Наполи, мислим, че можем да елиминираме всеки


Пиоли преди Милан - Интер: Елиминирахме Тотнъм и Наполи, мислим, че можем да елиминираме всеки
Снимка: Getty Images

1733 0

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли говори преди полуфиналното дерби с Интер в Шампионска лига. Той демонстрира самочувствие преди първата среща, която ще бъде на "Сан Сиро", тъй като "росонерите" се водят домакини.

Според наставника, след като отборът му се справи с препятствия като Тотнъм и Наполи, вярва, че може да отстрани всеки отбор. Ако Милан се справи с големия градски опонент, на финала ще срещне победителя от двойката Реал Мадрид - Манчестър Сити. Това пък ще бъде пореден сблъсък между миланските грандове в последно време.

"Със сигурност този мач ще бъде най-трудният от срещите ни с Интер, тъй като е полуфинал в Шампионска лига. Но е невероятно да играеш тези мачове. Момчетата трябва да са щастливи, че преживяват тези моменти. Това е само първият мач, всичко ще се реши след 180 минути.

За другите Интер е фаворит, но ние ще играем. Елиминирахме Тотнъм и Наполи, мислим, че можем да елиминираме всеки. Играхме добре в Шампионска лига, искаме да направим следващата крачка, много сме мотивирани. Очакваме страхотна енергия на "Сан Сиро" - сподели той.

Когато бе запитан дали Рафаел Леао ще може да вземе участие, Пиоли поясни, че ситуацията за португалеца в случая е "всичко или нищо" - ако няма готовността да бъде титуляр, няма да бъде и на пейката.

"Леао ще продължи да опитва до утре сутрин. Ако се чувства добре, ще играе. Все още не е ясно. Знаем качествата му. Знаем, че може и да бъде, може и да не бъде там, но няма да промени плана ни за мача" - сподели още Пиоли.

Срещата между двата тима е в сряда, 10-и май, от 22:00 часа българско време. Ще можете да следите полуфинала от Шампионска лига Милан - Интер НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички